Нові ризики для сучасних сімей: 11-й Духовний ранок відбувся у Рівному

03.07.2019 08:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Через глобалізацію родини стають віддаленими, сім’ї зменшуються, а народження дітей – не є пріоритетом для молоді.

Такими є основні ризики для сучасних сімей, вважають учасники 11-го Духовного ранку, що традиційно відбувається у Рівненській ОДА. Цього разу захід присвятили Українському Дню родини, що відзначатимуть 8 липня.

За словами присутніх, на сьогодні суттєвою підтримкою для кожного може стати церковна громада. Адже родина, це не завжди люди, поєднані біологічно.

Так, своїм особистим прикладом, якою має бути родина, поділився 34-річний Максим Жилін. Наймолодший пастор разом з дружиною виховують 12 дітей. Двоє з них - свої, десятеро – прийомні.

«Головне - не бути байдужим до дітей, які опинилися поза сім'єю. А у Церкві та разом з Богом людина обов’язково відчує себе членом великої родини».

На думку ініціатора Духовних ранків на Рівненщині Олексія Муляренка, родина буде сильною, якщо суспільство буде культивувати правильні цінності.

«Я особисто всіляко пропагую сімейні цінності і маю переконання, що щаслива родина – щаслива країна».

В.о. голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко висловив думку, що традиція «Духовних ранків збережеться і надалі, адже «родинна» тематика надзвичайно актуальна в суспільстві.

Тож наступну зустріч присутні запланували на початок серпня.

За матеріалами прес-служби РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews