У Дубні жінка придбала автівку з перебитим двигуном

03.07.2019 23:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

До територіального сервісного центру МВС, що у Дубні, звернулася жінка, аби перереєструвати на себе автомобіль «ВАЗ  21093». Під час перевірки вазівки експерти виявили, що номер двигуна нанесений не заводським способом.

Працівники сервісного центру МВС відразу повідомили про це у поліцію. Зауважмо, що з початку року у  сервісних центрах МВС Рівненщини виявили 25 транспортних засобів зі зміненими та підробленими кузовами і двигунами.

null
 Фото РСЦ МВС в Рівненській області

Аби уникнути подібних прикрощів під час купівлі транспортного засобу, не соромтеся поцікавитися, як довго у продавця цей автомобіль. Звертайте увагу, чи немає у свідоцтві про реєстрацію відмітки про обмеження. Адже якщо це кредит або розстрочка, то у продавця повинна бути довідка про їх погашення. Не рекомендується купувати автівку за дорученням, адже його можна анулювати. 

Звертайте увагу на кузов та днище автомобіля, особливо на стан лакофарбового покриття. А після огляду разом з продавцем необхідно звернутися в будь-який сервісний центр МВС, незалежно від місця реєстрації авто.

Адміністратор перевірить транспортний засіб по базах даних. Лише післяя цього можна бути упевненим, що все гаразд і заключити договір купівлі-продажу, який є безкоштовним.

Перед договором купівлі-продажу радимо пройти експертне дослідження автомобіля.

Ці поради допоможуть вам вберегтися від неприємних сюрпризів після купівлі транспортного засобу.

 

Інформація подана РСЦ МВС в Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews