У Рівному вогнеборці врятували життя чоловіка

04.07.2019 09:13   Джерело: ГУ ДСНС РІвненщини
Опубліковано : Вікторія Синиця

2 липня о 17:55 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про задимлення на другому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку у місті Рівне по вулиці Парковій. 

До місця виклику було направлено два чергових відділення рятувальників і оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС в області. 

Рятувальники по висувній пожежній драбині через балкон дісталися до помешкання. У вщент задимленій квартирі в одній із кімнат вони виявили чоловіка, що міцно спав. Людину негайно вивели на свіже повітря та передали медикам. На газовій плиті вогнеборці виявили підгорівшу їжу у посуді. Рятувальники негайно перекрили газопостачання та провітрили помешкання. 

Як згодом вдалося з'ясувати, врятованим виявився орендар квартири 1954 року народження. 

Чоловік залишив на плиті готуватися страву, а сам приліг, заснув і мало не загинув.

Лише завдяки пильності сусідів і оперативності працівників ДСНС вдалося запобігти смертельному отруєнню. 

Зважаючи на часті подібні випадки підгорання їжі, рятувальники закликають мешканців бути обережними у побуті і дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки, адже залишена на газовій плиті страва здатна призвести до загибелі господарів, пожежі чи вибуху у помешканні.

null
null
null

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС РІвненщини