Гройсман закликав всі гілки влади не допустити скасування люстрації

04.07.2019 15:26   Джерело: RvNews
Автор : Новини Рівненщини

За словами Гройсмана, скасування люстрації неприпустиме. На тлі розгляду Конституційним судом закону Про очищення влади прем'єр-міністр Володимир Гройсман закликав не допустити припинення люстраційних процесів в Україні.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами Гройсмана, скасування закону неприпустиме, так як його ухвалення було однією з основних вимог Революції Гідності.

«Народ вимагав відсторонити від влади спільників Януковича — і за це, зокрема, українці проливали кров на Майданах по всій країні. Скасувати його — неприпустимо. Це осквернення пам’яті Героїв Небесної сотні і всіх українців, які загинули під час війни з Росією і плювок в очі тим, хто продовжує захищати мир на Сході нашої країни зараз», — написав прем'єр.

Нагадаємо, що у четвер, 4 липня Конституційний Суд розгляне закон Про очищення влади. Результатом може стати скасування люстрації в Україні.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews