У Рівненському районі вдалося запобігти серйозної пожежі

08.07.2019 06:13   Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини
Опубліковано : Вікторія Синиця

7 липня о 16:45 до спецлінії «101» надійшло повідомлення про задимлення у сауні готелю «Айвенго», що в с. Колоденка Рівненського району.

За вказаною адресою було направлено три чергових пожежно-рятувальних відділення та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Рівненській області.

Прибувши до місця виклику рятувальники встановили, що займання трапилося через коротке замикання світильника у приміщенні сауни. Ще до приїзду вогнеборців працівники адміністрації готелю самостійно вогнегасниками локалізували займання, не давши вогню поширитися по приміщенню. Вогнеборці за допомогою вогнегасячих речовин повністю ліквідували займання.

Жертв і постраждалих немає. Вогнем закопчено 6 кв. м. стіни. Пошкодження вогнем приміщення чи речей не було. Завдяки швидким та правильним діям працівників адміністрації вдалося запобігти масштабній пожежі.

До гасіння було злучено 4 одиниці техніки ДСНС та 17 рятувальників.

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини