У Маслянці на Млинівщині вочевидь гостювала чупакабра?

10.07.2019 22:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

Останнім часом в засобах масової інформації відсутня інформація про різного роду… чупакабр, хоча був період, коли така інформація рясніла в ЗМІ. Схоже, події останніх тижнів на Млинівщині спонукають знову вести мову про цих таємничих істот: липневої ночі на подвір’ї мешканця Маслянки Віктора Волчука ніяк не міг вгамуватися пес: гавкав так, наче на нього сунула армада якоїсь нечисті. Господар крізь сон чув голосову  активність домашнього улюбленця, але не став з’ясовувати її причини.

 А вранці все стало зрозуміло: сусідка виявила у своєму хліві п’ять замучених курок. У кожної на шиї рани, наче контрольний постріл із пістолета. Щоправда, одна курка  розправи так званої чукапабри уникла: може, у того страхіття проблеми із зором чи нюхом?

Очевидно, злюча і таємнича істота гостювала і на подвір’ї пана Віктора: зірвала замок із дверей у курнику, однак іншої шкоди не спричинила. А головне – пернаті не постраждали. Єдина курка так замаскувалася, що й сам господар її вранці заледве знайшов. А ось гусей отой нічний привид узагалі не зачіпав.

Нині люд активно обговорює нічну пригоду в Маслянці. Версій, як завжди, вистачає. Хоч би як, але  поки що ніхто ґрунтовно і аргументовано не може пояснити, що саме сталося в селі у липневу ніч. Хоча дехто припускає: у Маслянці чинив лихо гібрид звірів, які можуть розмножуватися в місцевих зарослях і чагарниках. Опосередковано про це свідчить випадок, який стався в одному із сіл Млинівщини: нещодавно звір невідомої селекції налякав селянина, якому для захисту довелося взяти в руки «монтировку».  Угледівши в руках чоловіка захисний інструмент, звір, зовні схожий на кенгуру, пострибав у пшеницю…

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews