У Рівному злочинці «попрацювали», грабуючи оргтехніку…

11.07.2019 18:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Любомир Тлумак

8-го липня до поліції близько 19-ї години надійшло повідомлення від адміністратора бізнес-центру, що на вулиці Степана Бандери в Рівному вона помітила двох підозрілих осіб, які виносили техніку. Жінка зазначила, що через свій поважний вік не може їм завадити.

На місце події негайно прибула група тактико-оперативного реагування патрульної поліції, яка у приміщенні будівлі й затримали двох парубків. Слідчо-оперативна група встановила, що ними виявилися 25-ти та 22-річний жителі обласного центру, які за зовнішніми ознаками перебували у стані наркотичного сп’яніння.

Оперативники з’ясували, що молодики вільно пробралися на 4-й поверх будівлі, де розташовані приміщення, які здають в оренду під різні види діяльності. Шляхом віджиму вхідних дверей двох кабінетів зловмисники заволоділи 2-ма принтерами, системним блоком і монітором. Крадене майно, користуючись ліфтом, спустили на І-й поверх. А самі піднялися «працювати» далі.

Крім того, на іншому поверсі вони приготували до виносу рюкзак, в який помістили фени, колонки та іншу техніку.

Обох зловмисників затримали у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України і помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Рівненського відділу поліції. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Готуються також матеріали про обрання рівнянам запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Поліцейські, зокрема, встановили, що 25-річний чоловік розпочав свою злочинну «кар’єру» ще будучи неповнолітнім. І за цей час притягався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотиків та їх збут, розбійний напад, тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого, крадіжки. За це він не один рік провів за гратами.

Його поплічник теж перебував на лаві підсудних за крадіжки.

Досудове розслідування за даним фактом триває. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews