У Костопільському районі 322 селян отримали кошти за вирощування телят

13.07.2019 15:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

На Костопільщині 322 селян отримали гроші за вирощування телят. 695,2 тисяч гривень з державного бюджету спрямували для виплати утримувачам худоби на відкриті рахунки в банках. Це передбачено державною програмою підтримки галузі тваринництва.

За кожну наявну на 1 січня корову агроформуванням району виплачено 175,5 тисяч гривень спеціальної бюджетної дотації за утримання корів молочного, молочно-м’ясного та м’ясного напряму продуктивності. Такою підтримкою скористалися 4 суб’єктів господарювання за утримання ними 195 корів.

Господарникам Костопільщини надано 271,0 тисяч гривень 25% часткової компенсації вартості за купівлю техніки та обладнання вітчизняного виробництва. Державною програмою скористалося 2 сільськогосподарських товаровиробників. Загалом, господарствами придбано 3 одиниці техніки та обладнання на суму 1,3 мільйона гривень.

 Джерело: http://kostvlada.org


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews