Російський інформаційний простір працює на розкол України, - перша заступниця міністра МІП Еміне Джапарова на Рівненщині (Відео)

16.07.2019 09:11   Джерело: https://ritm.tv/
Опубліковано : Новини Рівненщини

Третина інформаційного простору Росії присвячена Україні. Головна ж мета пропаганди Кремля – викривлення справжньої ситуації в нашій державі. І це фіксують світові експерти.

Про це повідомила на прес-конференції у Рівному перший заступник Міністра інформаційної політики Еміне Джапарова.

З метою розколу України РФ використовують будь-які світові платформи у своїх цілях – ЮТУБ, Google, Фейсбук. Це свідомо штучна робота над свідомістю людей, зомбування, зазначає Еміне Джапарова.

На жаль, сьогодні позиція України на міжнародній арені є ще занадто слабкою, напротивагу Росії. Тому, на її думку, головними викликами, що впливають на український інформаційний простір, є дискредитаційна кампанія з боку РФ та її пропаганда з окупованих територій.

Перший заступник міністра інформаційної політики України закликала українців, що подорожують та відпочивають за кордоном, просити адміністрації готелів включати у їхню сітку мовлення телеканал UA|TV, який доступний абонентам супутникових і кабельних платформ.

Цей телеканал говорить правду про Україну різними мовами на трьох супутниках, відповідно, він покриває Європейський континент, Азійський, частину Латинської Америки.

За матеріалами РОДА

Відео: ТРК РИТМ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: https://ritm.tv/