На Рівненщині поліцейські розшукали уродженця Казахстану, який більше року переховувався від слідства

24.07.2019 21:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Любомир Тлумак

53-річного жителя Рівного, уродженця Республіки Казахстан, місцеві оперативники розшукували ще з квітня минулого року. Після вручення підозри чоловік почав переховуватись від органів досудового розслідування.

Як з’ясувалося в ході слідства, 53-річний рівнянин, обіймаючи керівну посаду на автозаправній станції, що розташована у селі Грушвиця Рівненського району, підробивши документи, заволодів грішми в сумі майже 47 тисяч гривень.

За цим фактом поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) і частиною 1 статті 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Зібравши достатньо доказів, слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочинів. Втім на виклики слідчого рівнянин не з’являвся і за місцем проживання його теж не було. Тож уродженця Казахстану оголосили у міжнародний розшук. А до пошуків залучили ще й засоби масової інформації.

Днями підозрюваного розшукали оперативники Рівненського районного відділення поліції в одному з місцевих сіл, де той переховувався разом з дружиною в будинку, де тривалий час ніхто не проживав.

Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 23-ї до 6-ї години ранку. Кримінальне провадження з обвинувальним актом слідчі скерують до суду. За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 4-х років з позбавленням права обіймати посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років або без такого.

За матеріалами відділу комунікації ГУ НП у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews