У Довгошиях на Млинівщині відбувся турнір пам'яті тренера Анатолія Теслюка

25.07.2019 23:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

У Довгошиях на Млинівщині відбувся традиційний турнір з футболу серед ветеранів пам'яті тренера-земляка Анатолія Теслюка. Упродовж багатьох років сільський кіномеханік не тільки чудово грав, культивував найпопулярніший вид спорту, а й натхненно тренував юних футболістів.

На жаль, доля поскупилася на літа і весни для довгошиївського спортивного самородка і він передчасно відійшов за життєві обрії. Натомість вдячні побратими та односельці започаткували традиційний футбольний турнір його пам’яті.

Цьогоріч змагалися за кубок пам’яті Анатолія Теслюка лише три команди: із Демидівської, Острожецької об’єднаних територіальних громад, а також господарі – збірна ветеранів із Довгошиїв Млинівської ОТГ.

Переможцем турніру стали демидівчани: до речі, не вперше. Друге місце посіли господарі, третє -  відповідно спортсмени з Острожецької ОТГ. Окрім того, кращим гравцем турніру визнали Юрія Щепанського, який виступав за довгошиївську команду, кращим бомбардиром –бокіймівчанина Сергія Гоменюка: до речі, Сергій - старший брат відомого українського футболіста, який півтора десятка років виступав за сімферопольську «Таврію», дніпровський «Дніпро», київський «Арсенал», харківський «Металіст» та інші вітчизняні клуби, а також за Національну збірну України. Також кращим голкіпером авторитетне журі назвало Олександра Мосійчука з Острожця.

Окрім того, постійного суддю змагань Юрія Карповича відзначили Почесною грамотою.

Призовий фонд «Кубка Борисовича» від народного депутата України Олександра Дехтярчука вручив Олег Левчук – відомий на Млинівщині аматор спорту і футболу зокрема. Також фінансову підтримку для організації футбольного ветеранського турніру надали місцеві приватні підприємці Андрій Осовський, Володимир Петрук, Ігор Синюк та Валентина Антосюк.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews