У Рівному шквальна злива затопила підвальні приміщення (ФОТО)

28.07.2019 15:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Головне управління ДСНС у Рівненській області повідомляє, що за минулу добу рятувальники чотири рази виїжджали на надання допомоги громадянам по відкачуванню води з підвальних приміщень житлових будинків та громадських будівель міста Рівне.

null
 Фото ГУ ДСНС у Рівненській області

27 липня рятувальники чотири рази виїжджали на виклики громадян, щоб відкачувати воду з підвальних приміщень житлових будинків та громадських будівель обласного центру. А саме на вулиці: Драгоманова 27, де затопило цокольний поверх Рівненського обласного центру народної творчості; Клима Савура 27а – відкувати воду з підвального приміщення; Пластова 5, де води налило у підвал приміщення дитячого садочка №8 та підвал  будинку на Пластовій 19; С.Петлюри 34 – підвал житлового будинку.

null
 Фото ГУ ДСНС у Рівненській області

Підтоплення сталося через сильну зливу, що пройшла містом 26 липня. До надання допомоги було залучено дві одиниці спецтехніки та 4 рятувальники. 

null
 Фото ГУ ДСНС у Рівненській області

Головне управління ДСНС України у Рівненській області https://rv.dsns.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews