З рахунком 3:0 млинівський «Автоплюс» виграв матч у костопільського «Горизонту»

29.07.2019 16:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

Минулої суботи ФК «Автоплюс» із Млинова в рамках чемпіонату Рівненщини з футболу серед ветеранів приймав костопільський «Горизонт». Упродовж всього матчу перевага господарів була відчутною, однак з голами не складалося. У першому таймі млинівчани лише раз спромоглися на результативну атаку, яку влучним ударом завершив Ігор Махнюк.

Не змінилася картина подій і в другій тридцятип’ятихвилинці: «Автоплюс» безперестанку атакував, а костопільці відчайдушно захищалися. Власне, майже весь тайм гра тривала на їх половині поля, тож стражам воріт господарів  Вячеславу Голюку та Олександру Мосійчуку залишалося, хіба що, спостерігати за хвилями атак партнерів. В тому числі двічі зафіксувати взяття воріт «Горизонта»: голи в активі Ігоря Махнюка та Сергія Гоменюка.

null
 Фото Віталія Тарасюка

Слід відзначити голкіпера костопільців: його вдала гра допомогла гостям залишити стадіон «Колос» у Млинові хоч і з розгромним рахунком, але не принизливим.

Отже 3:0 на користь «Автоплюса». З таким результатом млинівчани посідають третє місце, щоправда, мають гру в запасі: післязавтра в Сарнах  вони проведуть пропущений матч першого кола з місцевим «Маяком». Нагадаю, що гра першого туру із сарненцями не відбулася, бо тоді стихія завдала серйозної шкоди футбольному полю.

У Млинів – на селфі

Зазначу, що ігри чемпіонату Рівненщини серед ветеранів викликають значний інтерес у вболівальників. Незважаючи на вік, багато гравців перебувають у чудовій фізичній формі, та й у майстерності молодшим колегам не поступаються. Зважаючи на досвід виступів у професійних та аматорських командах багатьох із них, є на що подивитися і чому повчитися.

А віднедавна впало в око, що у футболістів-ветеранів Рівненщини подвійний інтерес до поєдинків саме із млинівським «Автоплюсом». І зумовлений цей інтерес наявністю у складі наших земляків відомих майстрів Василя Сачка, Тараса Кабанова,  Альберта Шахова, Ярослава Комзюка, Володимира Гапона, Дмитра Трефіловича та інших виконавців, які мають досвід виступів у Прем’єр-лізі й навіть за Національну збірну України. Відтак, не зважаючи на результат матчів, чимало суперників після гри із задоволенням фотографуються з вітчизняними майстрами найпопулярнішої гри. Принаймні, якщо колись і почеплять бутси на гвіздок, то про спортивний життєпис в тому числі нагадають і знімки з легендами українського футболу, які захищали кольори ветеранської команди з Млинова…


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews