Троє учнів з Рівненщини отримуватимуть президентську стипендію

30.07.2019 18:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Щомісячну стипендію впродовж року отримуватимуть переможці Всеукраїнських конкурсів фахової майстернос серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти у 2019 році.

null
 

За перше місце з професії «Офіціант» Олександра Корейко, учениця Рівненського вищого професійного училища ресторанного сервісу та дизайну отримуватиме 2145 гривень.

null
 

За друге місце з професії «Кухар» Ангеліна Бондар, учениця Рівненського вищого професійного училища ресторанного сервісу та дизайну отримуватиме 1715 гривень.

null
 

За п’яте місце з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» Дмитро Петренчук, учень Сарненського професійного аграрного ліцею отримуватиме 1225 гривень.

Грошове заохочення отримають30 переможців з усієї України, які вибороли1-6 місця з професій: «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва», «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», «Маляр», «Кухар», «Офіціант» за умови продовження навчання.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews