У Здолбунові встановили пам'ятник Героям... Та здолбунівчани не можуть збагнути його суть

05.08.2019 13:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Пам'ятник Героям встановили нещодавно у Здолбунові, неподалік вд райдержадмівністрації. Та от тільки здолбунівчани не розуміють, що мав на увазі автор такого пам'ятного знака й не знають, во славу чи на ганьбу отаке встановили?

 Ось що написав з цього приводу в мережі Фейсбук Андрій Токарчук, додавши ці світлини.

- Що, це, такЕ, пам'ятник героям чи знущання?!
Подивився наживо на цей витвір, на фото цЕ краще виглядає. Запитував людей, які проходили біля цього витвору, що це таке? Відповідь була одна! Думаю Ви здогадуєтесь як назвали цЕ. Одна людина взагалі сказала, що це - не пам'ятник героям, а поклали великий ... на героїв! Мало того, виготовили цей витвір не якісно, купа дефектів! При встановленні цОьго пошкодили бруківку! Виявляється проводився конкурс на цЕ. Є запитання до влади, коли та як проводився конкурс, хто погодив встановити цЕ знущання над загиблими та живими захисниками України? Вважаю потрібно негайно демонтувати цей жах! Хто за, ставимо +

null
Фото зі сторінки Фейсбук

 

null
Фото зі сторінки Фейсбук

 

null
Фото зі сторінки Фейсбук

 

null
Фото з мережі Інтернет

 Не забарилися й відгуки на цей пост. 

- Мій внук вчора мене запитав: бабусю що це? Я не знала що відповісти, бо дійсно, що це? Це плювок усім героям. Де мер? Він дивиться, що встановлюють в його місті? -  написала Валентина Хом'як.

Деякі дописувачі підказали, що то начебто свічка. Але чи схоже це на свічку? Судіть самі. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews