Хто і кому робив «крок назустріч» у Владиславці на Млинівщині?

12.08.2019 17:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

Впродовж трьох днів вирувало християнське дозвілля «Крок назустріч» у Владиславівці на Млинівщині,  організоване громадою Християн Віри Євангельської з Борбина за участі координаторів із Рівного.

 На базі місцевої дев’ятирічки шість десятків місцевих хлопчиків і дівчаток  робили зарядку, на біблійних уроках слухали розповіді про Бога, займалися в гуртках, співали, спілкувалися, змагалися на спортмайданчиках, займалися в гуртках рукоділля, малювання, вчилися протистояти комп’ютерній ігроманії та іншим поганим звичкам.

null
 Фото автора

Найголовніше – їх навчали доброму і розумному, тобто саме тому, що в майбутньому можна використати для добрих справ на благо  України. Духовна, фізкультурна та ігрова форми занять стали підґрунтям, яке дасть поштовх для подальшого вдосконалення морально-інтелектуальних, фізичних та інших аспектів життєпису владиславівської дітвори.

null
 Фото автора

До речі, нещодавно  таким же християнським відпочинком було охоплено близько сорока дітей у Берегах, влаштованому Борбинською громадою ХВЄ…


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews