Підприємці Рівненщини сплатили понад пів мільйона гривень за ліцензії на паливо

14.08.2019 06:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Платники податків Рівненщини, які здійснюють виробництво, зберігання, оптову та роздрібну торгівлю пальним, сплатили до державного бюджету 599 тис. грн. плати за ліцензії на паливо.

Як повідомили у ГУ ДФС у Рівненській області, всього на території Рівненської області 39 суб’єктів господарювання отримали 171 ліцензію на право роздрібної торгівлі паливом та 33 ліцензії на зберігання пального.

Нагадаємо, Законом України від 23 листопада 2018 року № 2628-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів» внесено зміни до Закону України від 19 грудня 1995 року № 481 «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» (далі – Закон № 481), зокрема, запроваджено ліцензування видів господарської діяльності з виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним. Зазначені зміни набрали чинності з 01 липня 2019 року.

Детальна інформація щодо зареєстрованих станом на 1 серпня 2019 року платників акцизного податку з реалізації пального та спирту етилового, включених до Реєстру платників, розміщена на офіційному вебпорталі у рубриці «Реєстри», за посиланням: http://sfs.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/383525.html

За матеріалами прес-служби РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews