На Демидівщині створять сімейні молочні ферми

14.08.2019 09:13   Джерело: Район Демидівка
Опубліковано : Вікторія Синиця

У селі Вербень Демидівського району відбулася зустріч-семінар господарників, які займаються тваринництвом, із менеджером з розвитку молочних сімейних ферм ТзОВ «Укрмілкінвест» та кластеру «Натуральне молоко» Наталією Немеришиною.

Індивідуальні власники сіл Вербень та Товпижин утримують разом майже 230 корів.

Учасники зустрічі-семінару ознайомилися з напрямами та пропозиціями практичної, фінансової допомоги, технологічного супроводу кластеру «Натуральне молоко», для тих хто хоче відкрити власну сімейну молочну мініфе-рму від 10 до 40 голів корів. Для створення на селі сімейної молочної ферми даний інвестиційний проект передбачає для учасників на привабливих умовах від 300 до 500 тисяч інвестиційних коштів, необхідне обладнання , допомогу у придбанні поголів»я молочних корів, забезпечені кормами та ветеринарний супровід, в подальшому закупівлю молока з даних міні – ферм за ціною вище ринкової .

На сьогодні в області згідно інвестиційного проекту ТзОВ «Укрмілкінвест» та кластеру «Натуральне молоко» відкрито та успішно функціонують вісім сімейних молочних ферм.

Даний проект однозначно заслуговує на увагу, оскільки має на меті розвиток малого та середнього бізнесу на селі та покращання добробуту селян.

За матеріалами https://demydivka.rayon.in.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Демидівка