Нацгвардійці патрулюють вулиці в Рівному та Сарнах з 1 серпня. Що змінилося?

14.08.2019 18:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Відомо, що з 1 серпня 2019 року військовослужбовці частини 3055 Національної гвардії України самостійно патрулюють вулиці міст Рівне та Сарни. За період до 11 серпня вони мають про що звітувати. Адже їм вдалося унеможливити більш, ніж півсотні правопорушень.

Зокрема, у м.Сарни лише за одинадцять днів було затримано 40 осіб за адміністративні правопорушення та одну –  за кримінальне. У Рівному – дев’ять  за адміністративні правопорушення та двох — за кримінальні.

Власне, останній інцидент стався 11 серпня під час патрулювання рівненськими нацгвардійцями вулиць міста. Ввечері цього ж дня рівнянка Марина С. повідомила до поліції про крадіжку годинника з магазину «Кроп», що знаходиться у торгово-розважальному центрі «Екватор» на суму майже 349 гривень. В результаті був затриманий рівнянин Олександр Е. 1970 р.н.

Офіцер групи ОГП в/ч 3055 старший лейтенант Олександр Войтко зазначає, що завдяки самостійному патрулюванню, ситуація з охороною громадського порядку у вечірній час в Сарнах та Рівному значно покращилася. Коли потенційні прапорушники бачать патрулі нацгвардійців, порушувати громадський спокій не наважуються.

Група інформації і комунікації військової частини 3002

Західного ОТО НГУ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews