Вища школа Media&Production запускає новий формат «INSTA-бранчі для дітей»

18.08.2019 12:58   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У рамках столичної Дитячої медіашколи Вища Школа Media & Production запускає новий формат навчання ‒ проект «INSTA-бранчі для дітей», під час якого діти зможуть не лише весело провести час, на свіжому повітрі, у колі одноліток, а й розвинути свої навички блогера в невимушеній атмосфері.

 На заходах тренери поділяться тим, як поводитися перед камерою смартфону, який контент може зацікавити підписників, як правильно обрати ракурс і виглядати гармонійно у кадрі, як зробити так, щоб після перегляду більша частина глядачів поставили лайк та підписались на сторінку.

Окрім корисних медіазнань, на учасників кожного разу чекатимуть й профі високої кухні (шеф-кухарі, бермени). Разом з дітьми тренери готуватимуть легкі страви чи напої – і все це в прямому ефірі у соціальних мережах учасників. Тобто знання будуть закріплені на практиці.

 Перша зустріч «INSTA-коктейлі» відбудеться вже 8 вересня з 12:00 до 14:00 у ресторані Маячок. Вік учасників від 7 до 15 років.

«Ми прагнемо зламати стереотипи про те, що навчання – це нудно. Через «INSTA-бранчі для дітей» ми несемо ідею, що навчатись, розважаючись, можливо й за цим майбутнє. Основний формат заходів «блогінг» був обраний невипадково. Адже комунікаційні навички потрібно розвивати змалечку й це неодмінно знадобиться кожній дитині, який би професійний шлях вона не обрала», ‒ наголосила Олена Конопля, Head of Media People Education та Керівник напрямку «ДІТИ» Вищої школи Media & Production.

 Заходи будуть повторюватись з періодичністю що два тижні, по неділям. Реєстрація відкрита за посиланням.

 З повагою, 1+1 медіа

04080, Україна, м. Київ, вул. Кирилівська, 23

+38 044 490 01 01, 490 70 96

prgroup@1plus1.tv

media.1plus1.ua/ua/


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews