До Дня незалежності України рівняни організовують благодійний забіг у вишиванках

20.08.2019 21:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

24 серпня у Рівному відбудеться патріотичний забіг «RivnePatriotic Run2019». Подія в обласному центрі відбувається вже вчетверте та присвячена Дню незалежності України.

Стартуватимуть бігуни о 9 годині з Майдану Незалежності. Забіг буде проходити на вулицях Міцкевича, проспекті Миру, Набережній, Гетьмана Сагайдачного та Соборній. Фінішуватимуть учасники на головному майдані Рівного.

Про це повідомляють ініціатори заходу – Rivne Running Club. До організації заходу долучилося також управління молоді і спорту Рівненської облдержадміністрації.

Планується, що участь у «Rivne Patriotic Run 2019» візьмуть 250 осіб. Їм запропонують подолати одну із двох дистанцій на вибір – 2,5 км або 10 км.

Традиційно, усі учасники, які успішно подолали одну з дистанцій, отримують оригінальні пам’ятні медалі. Призи одержать переможці змагань, а також наймолодший та найстарший учасники забігу.

Разом з тим, організатори повідомляють, що цьогорічний патріотичний забіг матиме й благодійну складову. Адже частина коштів від внесків за участь у заході буде спрямована людям на лікування.

Зареєструватися на забіг можна онлайн до 13 години 23 серпня на сайті www.runstyle.net або 24 серпня на Майдані Незалежності з 7.00 до 8.30, за наявності вільних місць.

Видача стартових пакетів відбуватиметься в день старту – 24 серпня з 07.00 до 08.30 на головному майдані Рівного в офіційному наметі «Rivne Running Club».

За матеріалами РОДА

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews