У Гощі стартувала щорічна благодійна акція «Даруємо радість дітям»

26.08.2019 10:13   Джерело: Район Гоща
Опубліковано : Вікторія Синиця

У Гощі стартувала щорічна благодійна акція «Даруємо радість дітям» під час якої збирають канцелярське приладдя та речі для дітей з сімей, які потребують сторонньої допомоги.

Акція стартувала 20 серпня і триватиме до 5 вересня, повідомляють на сторінці Гощанського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у Facebook.

Основна мета її проведення – це надання підтримки дітям шкільного віку, які проживають в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Меценатство та благодійність завжди вважалися у суспільстві найблагороднішою й найпочеснішою справою. Особливо, коли це стосується дітей, які потребують сторонньої допомоги. В акції можуть прийняти участь всі небайдужі до долі знедолених дітей.

Охочі допомогти дітям канцелярським, шкільним приладдям, одягом, взуттям, за більш детальною інформацією можуть звертатися до Гощанського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді: Гоща, вул..Незалежності, 72, або за телефоном (03650) 2-13-03.

За матеріалами https://hoshcha.rayon.in.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Гоща