У Вараші малолітній велосипедист потрапив під колеса авто

У дорожньо-транспортну пригоду близько 10:45 27 серпня потрапив малолітній житель Вараша.

Слідчо-оперативна група на місці події попередньо встановила, що 62-річний водій «Opel Combo», виїжджаючи із прибудинкової території мікрорайону Перемоги на вулицю Соборна, допустив наїзд на велосипедиста, який раптово виїхав на проїзну частину. Потерпілого дев’ятирічного хлопчика із закритою черепно-мозковою травмою, забоями та осадненнями госпіталізували до лікарні.

Слідчі Вараського відділу поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Водій за результатами освідування — тверезий.

Попри неодноразові застереження правоохоронців і батьки, і їхні діти нехтують правилами дорожнього руху. Нагадуємо, що велосипедист — повноправний учасник дорожнього руху, який зобов’язаний знати і дотримуватися ПДР. Крім того, переходити пішохідний перехід можна лише тримаючи велосипеда в руках, а рух на велосипеді на проїзній частині дозволяється лише із 14 років.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області