Кращі підприємці Рівненщини отримали нагороди

29.08.2019 19:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У першу неділю вересня підприємці Рівненщини відзначатимуть своє професійне свято. Напередодні, кращих представників малого і середнього бізнесу відзначили у Рівненській ОДА.

В.о. голови Рівненської облдержадміністрації Ігор Тимошенко привітав підприємців з професійним святом та зазначив:

«Ваша справа дуже важлива. Адже це – додаткові чималі доходи до бюджетів, створення робочих місць, втілення різних соціальних проектів. Ви займаєтеся виробництвом, торгівлею, надаєте послуги. 90 % усього бізнесу нашої області припадає якраз на мале та середнє підприємництво. Влада змінила формат відносин з бізнесом – ми стали партнерами».

І нагадав, що в області започаткована програма підтримки підприємництва. З обласного бюджету для бізнесменів частково відшкодовують відсотки за користування банківськими кредитами на розвиток своєї справи. Уже 23 підприємці отримали відшкодування.

Окрім того, Ігор Тимошенко закликав підприємницьку спільноту до розробки Стратегії регіонального розвитку до 2027 року, аби цей документ справді був ефективним, а не просто чиновницьким документом.

В свою чергу, податківці відзначили, що з початку року підприємці Рівненщини сплатили майже 5 мільярдів гривень. А це на 20 % більше за аналогічний період минулого року.

До привітань долучилися перший заступник голови облради Сергій Свисталюк, керівник обласного об’єднання організацій «Роботодавці Рівненщини» Михайло Кривко.

Найсумлінніших підприємців також відзначили представники обласного центру зайнятості, торгово-промислової палати, Головного управління ДФС у Рівненській області, Асоціації платників податків в Рівненській області.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews