Рівненські кікбоксери-чемпіони повернулися додому

03.09.2019 17:13   Джерело: ВСЕ Рівне
Опубліковано : Вікторія Синиця

Рівненські призери та переможці Чемпіонату Європи з кікбоксингу WAKO повернулися додому. Сьогодні вони поспілкувалися із журналістами розповіли про свої враження від змагань.

Загалом, двоє рівнян Ігор Дудник та Владислав Орел здобули по бронзі. Їхній колега по клубу «Ліга чемпіонів» Хабіб Самедов здолав всіх суперників та у підсумку здобув чемпіонську медаль та кубок.

«Нині у Рівному в нас єдиний діючий чемпіон Європи з кікбоксингу WAKO. Взагалі, ці троє хлопців є яскравим показником міської федерації та клубу «Ліга чемпіонів». Вони в збірній і всі з медалями. Провели перед виїздом серйозну підготовчу роботу і в Рівному на зборах із національною командою. Відпочивати на лаврах поки не збираємось. Щойно приїхали і розпочинаємо підготовку до Чемпіонату Світу наступного року», - прокоментував керівник міської федерації WAKO Роман Кроль.

Наш новоспечений чемпіон Європи поділився своїми враження від континентальної першості.

«Відчуття неймовірні. Розумію, що це золото є тільки початком моєї роботи. Провів 4 важких поєдинки. Атмосфера на змаганнях неймовірна. Дякую тренеру за підтримку та підготовку», - розповів Хабіб Самедов.

Двоє наших бронзових призерів говорять про те, що трохи недопрацювали. Влане, треті місця їх тільки мотивують для подальших Міжнародних звершень та перемог.

«Цей Чемпіонат Європи - одні із найскладніших змагань для мене. Суперники в мене були складні і цікаві. Трошки «підкачала» функціоналка і тому у підсумку бронза. У фінальному ривку, завдяки настановам тренера я пішов в атаку. Провів 4 лоу-кіки, але зарахували лише один. Ця бронза дає мені сил готуватися далі до майбутніх перемог», - прокоментував Ігор Дудник.

«Високий рівень. Це вже не перший Чемпіонат Європи для мене. Минулого разу мені менше сподобалось. Нині все було на висоті. Хочеться звичайно золота. Далі буде. Буду «пахати», перемог без цього не буде. Нині ціль - виграти Чемпіонат України і знову відібратися в збірну України, щоб знову проявити себе на Міжнародній арені», - прокоментував Владислав Орел.

Нагадаємо, що Чемпіонат Європи з кікбоксингу WAKO проходив в Угорщині (м.Гьйор) 26-31 серпня. Всього там змагалося близько 2000 учасників із 39 країн. Національна збірна України налічувала 60 бійців.

За матеріалами http://vse.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне