Рівненські поліцейські шукають очевидців та свідків вбивства

Працівники поліції звертаються за допомогою до громадян, які у ніч на дев’яте версеня із 21 до 3:00 години стали очевидцями чи свідками скоєного умисного вбивства або володіють інформацією, яка може допомогти слідству у встановленні осіб, причетних до злочину в обласному центрі.

Нагадаємо, що близько 03:30 дев’ятого вересня до поліції надійшло повідомлення, що на перехресті вулиць Дубенська-Міклера поблизу кладовища виявлене тіло невідомого чоловіка.

Під час первинного огляду на тілі потерпілого в області грудної клітки було виявлено дві колотих рани. Загиблим виявився 48-річний рівнянин. 

За фактом умисного вбивства слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. 

Усім, кому відома будь-яка інформація щодо загиблого чи будь-які обставини вчиненого кримінального правопорушення, прохання повідомити за номерами телефонів: 097-701-41-57, 098-950-82-49 або 102. Анонімність гарантується.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області