Рівненська поліція посилює заходи по боротьбі з незаконними АЗС

Відповідну вказівку, на підставі доручення Президента України та обласної державної адміністрації, дало керівництво ГУНП в Рівненській області підлеглим під час селекторної наради.

Для оперативної взаємодії між правоохоронними та контролюючими органами Рівненської області, налагодження постійного обміну інформацією, координацію заходів, стосовно виявлення, документування та розслідування кримінальних правопорушень утворено міжвідомчу робочу групу, до складу якої входять досвідчені працівники поліції області. Також функціонуватиме експертна група з питань роботи ринку нафтопродуктів в області.

Роботу поліцейських націлено на проведення комплексних заходів для виявлення, розкриття та ефективного розслідування правопорушень, пов’язаних з нелегальною діяльністю автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів. У разі виявлення таких правопорушень, відомості будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та в подальшому, за процесуального погодження з прокуратурою, скеровуватимуться за підслідністю до інших підрозділів правоохоронної системи, який розслідує такий вид злочинів.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області