Оржівський «ОДЕК» здобув ще один Кубок Рівненщини з футболу

16.09.2019 12:13   Джерело: ВСЕ Рівне
Опубліковано : Вікторія Синиця

Оржівський «ОДЕК» відстояв титул володаря Кубку Рівненської області і головний трофей цього турніру повернувся до клубного музею.

Напевне на початку розіграшу цього турніру саме ФК «Малинськ» був фаворитом змагань, але життя внесло свої корективи. І березнівчани, хоч і зуміли зберегти більш-менш бойовий склад, але на гру з «ОДЕКом» приїхали фактично без замін. Тож, багато чого залежало від фізичної підготовки команди. Оржівці ж, маючи повністю бойовий склад та повністю вкомплектовану лаву запасних мали можливість взяти суперника, як то кажуть, «на ізмор».

Команди показали цікавий футбол з багатьма гольовими моментами, як біля одних, так і інших воріт. В середині другого тайму «ОДЕКу» вдалася швидка контратака, і Владислав Семенчук відкрив рахунок в матчі. Оржівці упевнено утримували перевагу, надійно граючи в захисті, гостро контратакуючи та часто змушували суперника по довгу грати без м’яча витрачаючи свої фізичні сили. Час помалу спливав, а рахунок не змінювався, і футболісти ФК «Малинськ» помалу почали ризикувати, все більше оголяючи свій захист. На 76 хвилині, міг статися переломний момент в матчі, швидка атака березнівчан завершується голом, і рахунок зрівнюється. Футболісти «ОДЕКа» витримали такий психологічний удар, і не знітилися, а продовжили боротися за перемогу, і на 79 хвилині Олександра Ніколайчука збивають в чужому штрафному майданчику. Пенальті, який чітко реалізував Юрій Капустинський. Після цього ФК «Малинськ» з останніх сил пішов у ва-банк. І тут згадується фінал Кубку Рівненського району, який тиждень тому відбувся в Оржеві між «Славією» та «ЛМЗ-Квасилів». Тоді великоомелянці сповна скористалися подібною ситуацією, і, забивши декілька голів, повністю змусили капітулювати суперника. В «ОДЕКа» такого не вийшло, хоч в команди було дуже багато гольових моментів, швидких контратак з перевагою в кількості нападників над оборонцями, але третій гол у ворота ФК «Малинськ», який би остаточно заспокоїв би гру та зняв питання про переможця, так і не залетів. Тож, напруга в грі тривала до фінального свистка, і березнівчани мали нагоду зрівняти рахунок, але «ОДЕК» вистояв і водинадцяте та вдруге поспіль здобув Кубок Рівненської області з футболу.

Вже цієї середи «ОДЕК» розпочинає боротьбу в іншому турнірі – це Кубок України серед аматорських команд. В Оржеві на стадіоні «ОДЕК-Україна» 18 вересня о 17:00 відбудеться перша гра 1/8 фіналу проти команди «Звягель» з Новоград-Волинського. Запрошуємо уболівальників відвідати гру та підтримати команду.

За матеріалами Інформаційноъ служба ФК «ОДЕК» (Оржів)


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне