У Рівному через підгоряння їжі ледве не згоріла квартира

20.09.2019 09:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

19 вересня о 18:03 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: м. Рівне, вул. Студентська.

На місце виклику негайно було направлено чергове відділення рятувальників 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рівне та оперативно-координаційний центр обласного управління. Прибувши за вкaзаною aдресою, рятувaльники з’ясувaли, що на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку у одній із квартир, яка була зaповнена димом, трaпилося підгоряння їжі на плиті.

Рятувaльники відключили гaзову плитку та повідчиняли вікнa у квaртирі для провітрювaння помешкaння. Жертв та постраждалих немає.

До даного виклику залучили дві одиниці техніки ДСНС та 8 рятувальників. Громадяни останнім часом почали порушувати правила пожежної безпеки, забуваючи вимкнути газову колонку, на якій готується їжа. Це трапляється з декількох причин -  одні засинають, а інші йдуть з дому у власних справах. Підгоряння їжі може призвести не лише до пожежі в приміщенні, а й до вибуху побутового газу з непередбачуваними наслідками. Тому рятувальники звертаються до громадян дбати про пожежну безпеку власних осель.

ГУ ДСНС України у Рівненській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews