Рівнян запрошують відвідати соціальну challenge фотовиставку

24.09.2019 08:13   Джерело: Facebook
Опубліковано : Вікторія Синиця

Сьогодні о 9:30 відкриється фотовиставка Анни Марії Далі (Photostudio «Dali»), яка була створена для актуалізації та привернення уваги до проблеми жорстокого поводження в сім'ї і до її наслідків.

Фотовиставка є частиною партисипативного-мистецького проєкту «make a wish», а саме «make a wish» #сімябещнасилляchallenge».

Завдання фотовиставки - заговорити відверто без прикриття про страшну проблему жорстокого поводження та психологічного тиску на дітей.

На думку автора, саме замовчування та байдужість оточуючих дозволяють їй поширюватись. Вона переконана, що замовчування насилля може зупинитись, коли ми з вами цього будемо прагнути!

Діти не заслуговують на біль! Ми маємо бути пильними до підростаючого покоління, до нашого майбутнього. Не залишаймо дітей сам на сам з данною проблемою! Не будьмо байдужими! Щаслива дитина - успішна людина!

Місце: Злата Плаза (Короленка, 1).

Дата і час: від 9:30 24 вересня до 21:00 27 вересня.

За матеріалами https://www.facebook.com/PhotostudioDali


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Facebook