«Київстар» проводить опитування жителів Острожчини

29.09.2019 11:13   Джерело: Район Острог
Опубліковано : Вікторія Синиця

Мобільне та інтернет-покриття налагоджують за дорученням президента України Володимира Зеленського.

Мобільний оператор «Київстар» пропонує жителям Острожчини дати відповідь на опитування, щоб покращити покриття мережі в краї.

Мобільне та інтернет-покриття налагоджують за дорученням президента України Володимира Зеленського. Як повідомляли раніше, справа перебуває на особистому контролі голови РОДА Віталія Коваля.

З 20 вересня на мобільні телефони жителів міста й району стали надходити текстові повідомлення, у яких оператор «Київстар» пропонує оцінити якість мобільного зв’язку в краї. Крім того, в опитування можна вказати, де саме треба поліпшити мережу.

 

 
 

Нагадаємо: до 15 жовтня запланували модернізувати базову станцію в селі Грем'яче Острозького району. Після цього тут стане доступним інтернет-з'єднання 4G (LTE) та покращиться мобільний зв'язок від «Київстар». А вже на початку 2020 року буде розширено мобільне покриття мережі «Київстар» довкола базової станції у селі Верхів Острозького району.

За матеріалами https://ostrog.rayon.in.ua/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Острог