Гриби під кулями: на Рівненщині ледь не застрелили жінку

06.10.2019 11:13   Джерело: rivnepost.rv.ua
Опубліковано : Новини Рівненщини

Жителька Рівненщини пішла за грибами, але замість дарів лісу ледь не отримала кулю. Про це  пише https://rivnepost.rv.ua

Тетяна Бережна із Сарненського у лісі потрапила під обстріл.

Пост сарненчанки Tanya Berezhna "Може це комусь збереже життя" про свій похід у ліс з'явився у спільноті "Сарни як вони є". 

«Сезон полювання розпочався!!! Слава Богу, лишилась живою! Сьогодні 05.10.2019 я вирішила зранку пошукати грибочки. Пішла недалеко, так як живу в урочищі "Вовчі гори", то там і шукала. Ходжу, нікого не чіпаю, тут пролунав постріл недалеко від мене, я прокричала, щоб "не стріляли, бо тут люди". І все ніби нормально, але через хвилин 10, а саме о 8.05, коли я нагнулась за грибом, пролунав постріл, над головою свиснула куля і посипалось листя і гілки. Так швидко з грибів я ще ніколи не втікала. Визвала поліцію, але поки написали заяву, поки узнали, де і коли можна полювати, то приїхавши на місце події, нікого там не знайшли (а це вже пройшла година). Шановні мисливці,  прошу Вас стріляти по корчах лише в тому випадку, коли ви точно впевнені, що там нема людей!», - просить мисливців Tanya Berezhna у мережі Фейсбук. 

За матеріалами https://rivnepost.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: rivnepost.rv.ua