Демидівська поліція розшукала автівку

Знайшли авто неподалік одного з сіл на Млинівщині. Крадій покинув її через пошкодження.

Про зникнення транспортного засобу до поліції повідомив 52-річний житель села Лішня вранці дев’ятого жовтня. 

Як пояснив чоловік поліцейським слідчо-оперативної групи, автомобіль «ВАЗ 2107» він припаркував поблизу свого господарства і необачно залишив ключі в замку запалювання.

null

Поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний 19-річний житель одного із сіл Млинівського району. Відстежуючи маршрут, на околиці села Береги оперативники знайшли ВАЗівку. Зловмисник залишив її через пошкодження:  в радіаторі закипіла вода. 

Наступного дня, 10 жовтня, поліцейські розшукали й викрадача. Як зізнався він поліцейським, будучи напідпитку, проходив повз авто і захотів покататися.

null

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі Демидівського відділення поліції проводять досудове розслідування за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке передбачає санкція статті – від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Поліцейські наголошують громадянам подбати про безпеку власного майна, зокрема транспортних засобів.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області