Виконуючи доручення Президента України, в Острозі зробили доступнішим Інтернет

16.10.2019 09:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Відповідно до досягнутих тоді домовленостей, днями завершено модернізацію базової станції у селі Грем'яче, що в Острозькому районі. З 10 жовтня там діє Інтернет-з'єднання 4G (LTE) та покращено мобільний зв'язок від компанії «Київстар».

Виконуючи доручення Президента України Володимира Зеленського щодо ліквідації «сліпих зон» мобільного покриття на Рівненщині, голова Рівненської ОДА Віталій Коваль 16 вересня провів робочу зустріч з обласними керівниками мобільних операторів.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook Віталій Коваль, до кінця листопада в Рівненській області 4G від «Київстар» з'явиться ще у 36 населених пунктах. 

«Крок за кроком робимо Рівненщину комфортнішою для її мешканців», - підкреслив Віталій Коваль.

Нагадаємо, мобільний зв'язок також має з'явитися на міжнародних трасах Рівненщини від кордонів із Житомирською та Волинською областю, від Рівного до кордону із Республікою Білорусь та на Варшавській трасі. Розпочата нині активна робота над покриттям «сліпих зон» буде проводитися й упродовж всього 2020 року.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews