На Костопільщині відбулися командно-штабні тренування

24.10.2019 08:13   Джерело: ГУ ДСНС України у Рівненській області
Опубліковано : Вікторія Синиця

Були проведені командно-штабні тренування органів управління і сил цивільного захисту Костопільської районної ланки Рівненської територіальної підсистеми.

23 жовтня 2019 року в місті Костопіль були проведені командно-штабні тренування органів управління і сил цивільного захисту Костопільської районної ланки Рівненської територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту України.

Метою яких було визначення рівня готовності і дієздатності Костопільської районної ланки Рівненської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту України, щодо попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій пов’язаних з виконанням надзвичайних ситуацій спричинених несприятливими погодними умовами осінньо-зимового періоду 2019/2020 року, мінімізації їх негативного впливу та забезпечення оперативного реагування на них, вдосконалення теоретичних та практичних навичок керівного складу органів управління, сил та засобів цивільного захисту Костопільської районної ланки Рівненської територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту України щодо організації проведення рятувальних та інших невідкладних робіт, попереджені, локалізації та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій пов’язаних з ускладненням метеорологічної обстановки.

До тренування залучалися: координуючі та безпосередні органи управління, сили і засоби Костопільської районної ланки Рівненської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту України та навчально-методичний центр.

кост (7).jpg     кост (3).jpg

кост (5).jpg     кост (8).jpg

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС України у Рівненській області