Поки суд розглядає адміністративний протокол, здолбунівчанин продовжує порушувати закон

02.11.2019 23:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Заходи у протидії незаконній діяльності АЗС та торгівлі нафтопродуктами тривають. Поліцейські повторно склали адміністративний протокол на порушника.

Правоохоронці зафіксували факт продажу пального на підпільній автозаправці на вулиці 8-го Березня у Здолбунові першого листопада близько дев’ятої години ранку.  

На 73-річного чоловіка, який здійснював продаж дизпалива без відповідних документів поліцейські склали протокол за статтею 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Раніше на цього ж працівника на цій же незаконній точці з продажу пального поліцейські уже складали адміністративний протокол, який скерований на розгляд суду, однак судом іще не розглянутий. 

З метою недопущення незаконної діяльності з обігу нафтопродуктів на території Рівненської області із початку вересня створеною в ГУНП мобільною групою складено 40 адміністративних протоколів. Суд розглянув 16 із них та зобов’язав порушників сплатити понад 104 тисячі гривень штрафу. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

null
 

 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews