Новий шкільний автобус придбали для освітнього закладу в Рівненському районі

05.11.2019 20:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Новий шкільний автобус придбали для опорного закладу «Жобринська ЗОШ», що в Рівненському районі. Нещодавно він вже поїхав у навчальний заклад.

«Відбулася значна подія для нашого закладу – ми отримали новий автобус. Діти та вчителі були в захваті, бо відтепер учні можуть комфортно діставатися до школи, їздити на олімпіади та екскурсії. Урочиста зустріч відбулася на подвір’ї майбутньої школи», - каже директор Жобринської ЗОШ Віктор Панчелюга.

«Автобус придбали завдяки програмі забезпечення автобусами опорних шкіл. Його вартість – майже два мільйони гривень», – пояснює в.о. голови Рівненської РДА Сергій Подолін.

Варто зазначити, що «Жобринська ЗОШ» – це перший опорний заклад в районі, до якого увійшли дві філії – в Мочулках та Руді Красній.

«Завдяки реорганізації, у Жобринську ЗОШ ще раніше було придбано комп’ютерну техніку вартістю 1 мільйон 700 тисяч гривень. Нині також триває реконструкція шкільного приміщення. Переваги створення опорних шкіл – очевидні», – розповідає начальник відділу освіти Рівненської райдержадміністрації Олександр Набочук.

За словами директора ОП «Жобринська ЗОШ» Віктора Панчелюги, школа мала у користуванні старенький шкільний автобус. Відтепер новим транспортом їздитимуть 40 учнів.

До слова, також на етапі завершення процедура закупівлі ще одного автобуса у Велику Омеляну.

За матеріалами Рівненської районної державної адміністрації


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews