У Рівному презентували «Магію вовни»

07.11.2019 19:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Сьомого листопада о 15.00 у Рівненській обласній бібліотеці для молоді (Київська, 18) відбулася персональна виставка-презентація майстрині-дизайнерки валяного одягу та аксесуарів ручної роботи  з  Рівного Тетяни Кравчук.

Пані Тетяна вперше представила свій  творчий доробок на широкий загал. Всі охочі змогли помилуватися та ознайомитися з вишуканими рукотворними аксесуарами та одягом виготовленими з натуральної вовни та шовку.

Як майстер вона активно приймає участь у виставках-ярмарках не тільки  у рідному місті, але й у Києві і Одесі. Рік тому стала учасницею hand made ярмарку в м. Люзіньї (Франція). Одяг та аксесуари, створені дизайнеркою знані, зокрема, у Франції, Німеччині, Швеції, Канаді, Нідерландах та США.

Вінтажна фотозона стала прекрасним доповненням для фотосесій та родзинкою події. Вироби можна було приміряти та створити власний пам’ятний образ. Майстриня ознайомила глядачів із старовинною історією та технікою валяння, розповіла про особливості процесу. 

Організатор: Рівненська обласна бібліотека для молоді

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews