Відпочивати у Туреччині стане дорожче

08.11.2019 23:13   Джерело: acc.cv.ua
Опубліковано : Новини Рівненщини

Через новий податок відпочинок у Туреччині коштуватиме дорожче.

Фахівці прогнозують підвищення цін на відпочинок до 15%. З 1 квітня 2020 року в Туреччині з'явиться новий податок, який буде поширюватися на всі місця проживання, включно з готелями, квартирами, гостьовими будинками і навіть кемпінгами. Про це з посиланням на асоціацію туроператорів "Вісник АТОР" повідомляють Українські новини.

Власники зобов'язані спочатку відраховувати 1% від сукупної вартості надаваних послуг до кінця 2020 року, а потім 2% і можливо навіть більше. При цьому податок буде розраховуватися не тільки з ціни за ніч, а з усього сервісу, тобто з харчування та інших послуги, що надаються готелем. В 2021 році "податок на проживання" буде включений в контрактинг усіма готелями, що призведе до підвищення проживання для туристів, як мінімум, на заявлені 2%. 

На думку фахівців туріндустрії, вартість розміщення в турецьких готелях в 2020 році збільшиться на 5-15%. Цифри відповідають щорічному звичному підвищення прайса.

За матеріалами https://acc.cv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: acc.cv.ua