Зброю та наркотики незаконно зберігав житель Здолбунова (Фото)

09.11.2019 16:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Поліцейські викрили здолбунівчанина на незаконному зберіганні наркотиків і зброї. 

На підставі ухвали суду, у рамках кримінального провадження поліцейські Здолбунівського відділення учора, восьмого листопада, провели обшук за місцем проживання 31-річного місцевого жителя.

За результатами обшуку слідчі та оперативники виявили та вилучили у нього пістолет із ознаками переробки, 11 патронів і наркотичну речовину — канабіс. 

Крім того, правоохоронці зафіксували порушення правил зберігання гладкоствольної мисливської рушниці, наявність дозволу на яку нині перевіряється.

Усе вилучене відправлене для проведення експертиз, за результатами яких прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема і повідомлення про підозру.

За фактами незаконного зберігання наркотичних речовин і зброї проводяться досудові розслідування у кримінальних провадженнях за частиною 1 статей 309, 263 Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews