Рівненські каратисти перемогли на Чемпіонаті Світу

13.11.2019 19:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Збірна Рівненської обласної Федерації Кйокушінкаі карате Унія України (“Dojo Kazoku”) в складі національної команди взяла участь в Чемпіонаті Світу 1st World Union Young Lions Championship of Kyokushinkai Karate Union. Змагання приймала Німеччина.

Наша команда достойно виступила на даному чемпіонаті. У підсумку Рівненщина має 5 чемпіонів Світу та 5 призерів.

Тож золоті медалі у Рівне привезли Матвій Шамшин, Ілля Горшков, Лілія Наумова, Анастасія Симончук, Владислав Горбатовський. Також другі місця посіли Назар Поліщук, Євгеній Серпілов, Марк Васільєв. Бронзові медалі здобули Павло Петрина та Данило Хаврук.  

- Це було не легко. Конкуренція була дуже достойна, але тяжка праця на тренувальних зборах, безпропускні тренування, самовіддана та відчайдушна праця дали про себе знати. Наші бійці були підготовленіі на всі 100% . Велика вдячність усім спортсменам, хто працював над собою. Також ми відчули серйозну підтримку і батьків спортсменів.Попереду ще багато Чемпіонатів та різних змагань. Нам є куди рухатись і завжди є куди рости. Наш розвиток та вдосконалення має бути регулярним.Отже, будемо працювати ще потужніше, - розповів керівник Рівненської обласної Федерації Кйокушінкаі карате Унія України Євгеній Вєтров.

Інформаційна служба Рівненської обласної Федерації Кйокушінкаі карате Унія України


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews