Рівненські гімнастки знову з перемогами

19.11.2019 18:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

В рамках підготовки до мастабних змагань найближчими вихідними у Рівному - «Золота осінь», спортсменки однойменного клубу вихідними змагалися на Київіщині. Біла Церква приймала Міжнародний турнір з художньої гімнастики «Принцеса Лебідь».

В підсумку наші спортсменки показали високі результати.

- Ми надзвичайно вдячні за теплий прийом і прекрасну організацію Ларисі Гавриленко та Інні Краєвській. На такі турніри приємно їздити, адже наші вихованки мають змогу змагатися на килимі з достойними конкурентками і бачити високий рівень підготовки, що спонукає їх трудитися ще краще. Дуже добре, що ми зробили такий виїзд за тиждень до «Золотої Осені-2019», - сподіваємося, цей старт дасть змогу гімнасткамм вийти на килим більш впевнено і достойно відпрацювати свої програми, - прокоментувала старший тренер СК «Золота осінь» Юлія Руда.

Окремі призи на змаганнях вручили Валерії Троимчук (Спеціальний приз від організаторів) та Богдані Мельник («Міс харизматичність турніру»)

Результати рівнянок:

Золото - Юлія Сичінська;

Срібло - Вікторія Рубас, Олександра Бабійчук, Анастасія Балла, Ангеліна Дідич, Дарія Гостєва, Поліна Сара, Богдана Мельник;

Бронза - Софія Сасько, Юліана Васильчук, Анна В‘юн, Софія Юхим, Дарія Полюхович, Каріна Нідашковська;

4 місце - Маргарита Гундар, Валерія Трохимчук, Олександра Ващишина, Анастасія Фенюк;

5 місце - Анна Шевцова, Марина Попович;

6 місце - Каріна Башинська, Злата Форсюк, Ольга Королюк, Єва Волочнюк.

 

Інформаційна служба СК «Золота осінь» (Рівне)


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews