Рівненська журналістка Людмила Марчук презентує свою першу книгу «Та, що виходить на світло»

19.11.2019 21:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

популярне


Редакторка, журналістка, письменниця, жінка з широкою душею та словом-зброєю Людмила Марчук презентує свою першу книгу «Та, що виходить на світло». До книги увійшли дві повісті: однойменна і «Ціна честі», двадцять оповідань та ліричних новел. Ці твори були написані в різні роки, але публікуються вперше.

null
Фото з мережі Інтернет

Про це авторка повідомила на особистій сторінці у Фейсбук.

«Дорогі друзі! Хочу звернутися до всіх, хто зацікавився моєю новоспеченою книжкою оповідань та повістей. Тираж вже на руках і навіть по кілька книжок є вже в рівненських книгарнях.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ У РІВНОМУ ВІДБУДЕТЬСЯ В ЧЕТВЕР, 28 ЛИСТОПАДА, В ОБЛАСНІЙ НАУКОВІЙ УНІВЕРСАЛЬНІЙ БІБЛІОТЕЦІ. Початок о 16-й годині. 

Щодо зали. Жадається авторці, звісно, авдиторії камерної. Тож ми з ведучою Наталею Войтович ще визначаємось: або це буде відділ мистецтв, або ж відділ зарубіжної літератури (у зв'язку з ремонтними роботами світлиця на четвертому поверсі поки що зачинена). 

Представлю всіх, хто брав участь у творенні книжки, хто посприяв у її виданні та працював над версткою й тиражуванням. Відкрию авторські секрети - розповім про те, як народжувалися оповідання й особливо повісті. Відповім на всі питання. Буде цікаво!

Декілька книжок вже "пішли в люди": їх читають перші читачі - мої друзі й колеги. Вони теж скажуть своє слово (книгу мають наперед, щоб не було голослівно). Я ж хвилююся так, як актор перед прем'єрою... Хоч мені за цю книгу не соромно. Вона писана серцем. Не скороспілка. Рукописи роками чекали, поки їхня авторка сама в них повірить, поки десятки разів не перечитає й не перепише цілі абзаци. Два оповідання стали повістями.

Готуючи до видання, дослухалась поради літературного редактора - письменниці Анни Лимич і дописала по другому розділу - з проєкцією на майбутнє. Вдячна їй за це, бо вийшло добре!

ЩЕ БІЛЬШЕ РОЗПОВІМ НА ПРЕЗЕНТАЦІЇ. Будуть несподіванки й сюрпризи. ПРИХОДЬТЕ! Запрошую всіх, кому це цікаво!».

Книга видана за фінансової підтримки пані Олени Нездюр, директорки рівненського Торгового центру-Д, а видрукувана у рівненському видавництві ПП «Поліграф­інтер». Ілюстрації до книги зробив художник-графік з Радивилова Леонід Воронко. Над версткою та обкладинкою працювала дизайнер Ірина Сивук.

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews