Рівненський «Верес» знову опинився у центрі скандалу

25.11.2019 17:13   Джерело: ВСЕ Рівне
Опубліковано : Вікторія Синиця

НК «Верес» на офіційній сторінці критикував поведінку вболівальників команди суперника.

Сьогодні на офіційній сторінці НК «Верес» у Фейсбуці з'явилося цікаве повідомлення про поведінку вболівальників команди суперника.

Нагадаємо, що на вихідних рівняни зіграли заключний матч 2019 року в рамках Чемпіонату України. У Калуші наші хлопці програли 1:2.

Цікавим фактом є те, що після матчу головний тренер НК «Верес» Юрій Вірт відмовився коментувати гру, і тепер відомо чому. Після фінального свистка в його сторону «полетіли» матюки від вболівальника чи то вболівальників ФК «Калуш». Після цього Вірта навість встигли поштовхати, можливо навіть десь і стусанів надавали. Така поведінка обурила народний клуб і вони оприлюднили свій коментар.

«Ясно, що футбол – це емоції. Але прикро коли опускаються до такого. Лави запасних знаходяться поруч з лавами уболівальників. Весь матч на нашу адресу лунали матюки і образи. Вважємо, що керівництву ФК «Калуш» варто звернути на це увагу. Провести роботу серед уболівальників і забезпечити належну охорону біля лав запасних», – прокоментували у «Вересі».

Все б нічого, але коротка пам'ять у рівнян. Хто часто або ж регулярно відвідує матчі нашої команди, то знає, що в нас поведінка вболівальників часто бажає кращого. Неодноразово на поле вибігали не дуже адекватні прихильники «червоно-чорних» та били суддю чи суддів. Принаймі фактів «проходження ноги по п'ятій точці рефері» є неодноразові. То чому ж нас так обурює поведінка наших колег по «цеху»?

За матеріалами http://vse.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне