Cерійного крадія затримали рівненські правоохоронці (Фото)

25.11.2019 18:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

До рук зловмисника потрапляло все, що було в оселі: від біжутерії до побутової та цифрової техніки. Крадене збував у ломбарди або через своїх друзів чи знайомих.

Звільнившись із місць позбавлення волі наприкінці травня цьогоріч, 37-річний уродженець Волині, впродовж шести місяців встиг обікрасти 17 будинків.

Після чергової крадіжки в обласному центрі зловмисника затримали працівники карного розшуку на вулиці Гагаріна, коли він саме виносив речі із орендованої квартири, аби переїхати на іншу.

Зловмисником виявився 37-річний уродженець Волині, які останні кілька місяців мешкав у Рівному та жив за рахунок інших. При ньому виявили й крадене майно.

Його поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 37-річному чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням у помешкання). 

Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою. Поліцейські наразі встановили причетність 37-річного волинянина до вчинення 17 крадіжок із приватних будинків. 

Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews