На Рівненщині зникла костопільчанка

Правоохоронці звертаються до усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо місцезнаходження зниклої.

До поліції учора, другого грудня, звернулась 30-річна рівнянка, що її матір – 69-річна жителька Костополя ще 30 листопада пішла з дому і не повернулась.

Разом із пенсіонеркою проживає цивільний чоловік. Втім, він не одразу забив на сполох, адже жінка часто їздила до Рівного, де могла заночувати у сестри. Однак коли вона не повернулась і через два дні, чоловік зателефонував дочці.
Рудика Валентина Іванівна, 1950 р.н., жителька міста Костопіль. 

Прикмети: на вигляд 65 - 70 років, зріст 155-160 см, середньої тілобудови, має довге сиве волосся, зелені очі, ніс з горбинкою та тонкі губи.

Була одягнена у шерстяне довге пальто чорного кольору. При собі мала велосипед марки «Мінськ» зеленого кольору. Жінка має розлади пам’яті. 

Правоохоронці звертаються до усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо місцезнаходження зниклої: одразу повідомляйте до поліції за номерами телефонів: 067-297-16-38 або 102.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області