Урочистий захід з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю відбувся у Рівному

04.12.2019 17:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Урочистий захід з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю відбувся у Рівненському міському палаці культури «Текстильник».

У затишній концертній залі зібралося чимало людей з ураженнями опорно-рухового апарату, з порушеннями зору чи слуху, доїзд яких організувала міська влада. А все для того, щоб усім разом подякувати за сильний дух, мужність, відвагу та здобутки.

Захід став нагодою представникам влади розповісти про свою турботу й увагу щодо вирішення щоденних наболілих проблем людей з інвалідністю, а також про створення комфорту і затишку в місті для всіх без обмежень.

Відповідно до розпорядження міського голови Володимира Хомка, за активну життєву позицію, участь у громадському житті міста та з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю за поданням громадських організацій осіб з інвалідністю та ветеранів найкращих нагородили почесними грамотами та подяками виконавчого комітету Рівненської міської ради. Відзнаки і квіти вручив заступник міського голови Сергій Васильчук.

З високої сцени рівненські митці зігріли присутніх своїми виступами, бажали й надалі залишатися сильними духом і не втрачати змісту життя.

За матеріалами прес-служби Рівненської міської ради

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews