«Рівненський обласний молодіжний пластовий вишкільний центр» отримав затверджений Статут

06.12.2019 23:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

У Рівному на другому пленарному засіданні обласної ради депутатський корпус затвердив Статут комунального закладу «Рівненський обласний молодіжний пластовий вишкільний центр» Рівненської обласної ради.

За таке рішення проголосувало більшість присутніх депутатів.

Центр створений з метою освітнього та методичного супроводу соціалізації та самореалізації молоді, сприяння її життєвому самовизначенню, інтелектуальному, моральному, духовному розвитку, реалізації творчого потенціалу, формування лідерських навичок, виховання і змістовне дозвілля молоді області.

Заклад буде займатися супроводом та організацією історичних, пошукових та краєзнавчих заходів, військово-тактичних походів, військово-історичних походів, походів по місцях історично-культурної спадщини молоді, інших заходів в напрямку національно-патріотичного виховання молоді.

Також на базі закладу організовуватимуть туристичні походи, тури вихідного дня, інші форми туризму і мандрівництва. Крім того, планують впроваджувати міжнародний досвід роботи та міжнародне співробітництво.

Нагадаємо, що питання щодо створення Пластового центру ініціював перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк. Він переконаний, що потрібно впроваджувати національно-патріотичне виховання (пластового виховну систему) в громадському житті, освітніх закладах, позашкільних установах та в молодіжних об’єднаннях.

За матеріалами прес-служби Рівненської обласної ради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews