ФК «Кардинал-Рівне» зіграв внічию з львівською «Енергією»

15.12.2019 15:13   Джерело: ВСЕ Рівне
Опубліковано : Вікторія Синиця

До принципового поєдинку проти львівської «Енергії» рівняни підійшли у непростому турнірному становищі, проте зуміли вибороти вольову нічию. 

«Кардинал-Рівне» зумів здобути вольову нічию у матчі проти львівської «Енергії», зберігши триочкову перевагу над суперником у турнірній таблиці Favbet Екстра-ліги.

До принципового поєдинку проти львівської «Енергії» рівняни підійшли у непростому турнірному становищі. Три поспіль поразки у чемпіонаті призвели до того, що хмельницький «Сокіл» і та ж «Енергія» наблизилися до «Кардинала-Рівне» на відстань однієї перемоги. Тому у звітному матчі «зелено-жовтим» було нікуди відступати. І це було добре видно по самовіддачі гравців на майданчику.

«Кардинал-Рівне» дуже швидко увійшов у ритм гри і загалом грав першим номером, атакуючи і створюючи моменти. До перерви можна згадати удар Салтанова після класного розіграшу «стандарту», який потягнув Пітуля. І шанс Горпинича, який відгукнувся на простріл партнера, але не дістав до м’яча.

Втім, у середині тайму, господарі самі створили собі проблеми. Володимир Кручок на власній половині майданчика зіграв необачно і віддав передачу в ноги Олегу Легендзевичу. Той не став вигадувати велосипед і пробив метрів з десяти точно у кут – 0:1. А ще за півхвилини Олександр Сіріцький і Анатолій Мілінький не порозумілися перед власними воротами, дозволивши забити Мар’яну Пелеху. Це – 0:2. Потому «Енергія» могла забивати ще. Але Мар’ян Пелех та Віталій Танський були неточними, перевіривши на міцність каркас воріт господарів.

На щастя, катастрофи у цій грі «Кардиналу-Рівне» вдалося уникнути. Насамперед, завдяки старанням і самовіддачі.

За хвилину до перерви Андрій Ардашніков скоротив відставання у рахунку, підставивши ногу під передачу Мілінького. А вже в другому таймі Ардашніков віддав класну передачу на хід Анатолію Мілінькому і той переграв Пітулю – 2:2.

Зрівнявши рахунок, «зелено-жовті» знову відчули впевненість і упродовж усього часу другого тайму біля воріт Андрія Пітулі було гаряче. Втім, втілити ігрову перевагу у результативну рівняни не змогли. Навіть, граючи заключні півтори хвилини у чисельній меншості після вилучення Ременця. Тож, нічия – 2:2.

За матеріалами прес-служби ФК «Кардинал-Рівне»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне