Автозаправку, яка працювала без відповідних документів, виявили у Рівному

24.12.2019 21:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Автозаправку, яка працювала без відповідних документів, виявили правоохоронці вчора, 23 грудня, на вулиці Гагаріна обласного центру.

На 29-річного заправника повторно склали адміністративний протокол за порушення правил провадження господарської діяльності за статтею 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. На початку грудня цьогоріч відносно рівнянина вже складалися адміністративні матеріали, які скеровані на розгляд суду. 

З метою недопущення незаконної діяльності з обігу нафтопродуктів на території Рівненської області з 12 вересня відносно правопорушників, які здійснюють незаконну торгівлю паливно-мастильними матеріалами, працівники поліції склали 53 протоколи про адміністративні правопорушення.

Загальна сума накладених штрафів становить 325 720 гривень, іще 18 справ про адміністративні правопорушення призначені до розгляду. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews